SATURDAY RUN

  • Skrevet 27.02.2016
  • Klokken 22:59

Verdens fineste sted å dra på joggetur eller? Jeg jogget en tur til Kensington Gardens/Hyde Park i dag - og det er så fint der! Egentlig mest på grunn av svanene synes jeg, haha. I tillegg er det så perfekt for meg å kunne ha en slik park like i nærheten av der jeg bor - jeg gleder meg allerede til sommerdagene! På turen hjem igjen dro jeg innom en tre-etasjes Whole Foods som også er like ved der jeg bor (kan det bli bedre??) og i kveld skal jeg faktisk ha en rolig lørdagskveld. Ikke det som egentlig var planen eller det jeg ville, meeen jeg er på god vei til å bli syk og jeg har veldig fulle dager framover så dette er egentlig den eneste dagen jeg kan bruke til å "bli frisk". Krysser fingrene for at det funker! Netflix og mat er mine beste venner i kveld. 

Ellers så skal jeg vise dere mine fire av mine favoritt-produkter når det gjelder sminke i morgen! Jeg har fått så mange spørsmål om sminken min og produkter jeg bruker her i London - både av kunder og av andre jeg har pratet med så jeg tenkte at det kunne være interessant å høre om! 

// Went for a run in Kensington Gardens/Hyde Park - such a beautiful place, mostly because of the swans in my opinion though, haha... Perfect that it's so close by to where I live as well - already looking forward to the summer days! On my way home I also went by a three storey Whole Foods store that's also near by where i live (perfect or what??) and tonight I'm actually just gonna relax. It wasn't really the plan or what I wanted to do, but I have a cold and this is really the only day I have time to just take it easy and try to get better. Netflix and food are basically my best friends tonight. 

By the way - tomorrow I'm going to show you four of my favorite makeup-products! I have gotten a lot of questions about it since I came to London actually - both from custumers and other people I've met, so I though it might be interesting! 

Processed with VSCOcam with b5 preset


kommentarer: 2
MariaExpressen

27.02.2016 kl.23:43

Herlig!

Vi reiser snart til London!!

Marte Fredriksen

28.02.2016 kl.00:15

MariaExpressen: Såå gøy!! Kos dere!

Legg igjen en kommentar

hits