HEALTHY, SIMPLE AND TASTY SNACK

  • Skrevet 01.02.2016
  • Klokken 13:08

Jeg kommer til bli flinkere legge ut oppskrifter her p bloggen, ettersom jeg er veldig glad i lage god og sunn mat, og jeg vet at det er mange som trenger litt tips for at det skal bli enklere bde spise sunnere og lage mat selv. Det er ikke s vanskelig!

Spr potet- og stpotet-fries med dip

Frst vasker du potet og stpotet - jeg valgte skrelle stpoteten ogs, men lot skallet vre p poteten. S kutter du de opp og legger de i en ovnsbakt form, blander godt og krydrer. Jeg tok litt salt, paprikapulver og hvitlk. Deretter setter du ovnen p 200 og lar det egentlig st til det blir s sprtt som du vil! Jeg bruker aldri ha det i en bestemt tid, men sjekker bare n og da. Jeg fikk tid til trene i en times tid samtidig som dette sto i ovnen, s det er mye du kan f gjort i mellomtiden!

Som dip skulle jeg egentlig bruke en tomatsaus i samme merke som denne med Tikka Masala, men det ble heller denne og jeg tror kanskje den var enda bedre! Du kan varme den hvis du vil, men jeg liker bedre ha det kaldt s tok jeg den bare rett ut fra kjleskapet og i en liten skl.

Nr stpoteten og poteten er spr nok er det bare ta den ut, putte de p et fat eller i en skl - og du er ferdig! Veldig, veldig enkelt og supergodt!




// Simple recipe for something healthy and delicious:Potato and sweet potato fries.

First you wash the potato, peel it if you want - I only did that with the sweet potato. Cut it up, put it in a oven-proof form, and apply some spices. I took a little bit salt, paprika powder and garlic. Then you put it in the oven on 200 degrees. I never have a specific time for when I take it out again, I just check now and then and take it out when it's as crispy as I want it. In the meantime I managed to work out for about an hour, so you have time to get a lot done while it's in the oven!

For the dip I was going to use a tomato sauce that's from the same brand as the Tikka Masala, but instead I just took that one and I honestly think that was better!

When the potato and sweet potato is as crispy as you want it, you take it out, put it in a bowl or on a platter - and you're done! Super simple and sooodelicious!


kommentarer: 2




Iselin Rene

01.02.2016 kl.16:03

Det s utrolig godt ut :)

Karina Larsen

01.02.2016 kl.17:42

Ser herlig ut :) Takk for oppskrift!

Legg igjen en kommentar

hits