HAR DERE NOEN SPØRSMÅL?

  • Skrevet 25.11.2015
  • Klokken 16:45

Jeg har fått noen spørsmål om jeg kan fortelle mer om castinger, hvordan alt fungerer her osv, så jeg tenkte å skrive et innlegg der jeg svarer på spørsmål om det. Derfor lurer jeg på om noen av dere har flere spørsmål angående dette - bare spør i vei, så svarer jeg i et senere innlegg! Kanskje jeg svarer på video også, kommer an på hvor mange spørsmål det blir!

// I have gotten a few questions if I could explain castings and how everything works here, so I was thinking that I am going to write a post where I answer all of your questions. So I am wondering if you have any questions about modeling and stuff that you want me to answer? Just ask and I will answer in my blogpost! Maybe I will answer in a video, but that depends on how many questions I will get!


kommentarer: 5
Kristi Pedersen

25.11.2015 kl.16:51

veldig kjekt at du setter i gang en slik spørsmålsrunde! :D Jeg ønsker deg en riktig fin dag videre <3

Anonym

25.11.2015 kl.19:11

Hei. Virker som du gjør noe hele tiden, er du virkelig opptatt hele dagen? Påvirker bloggen din et eventuelt kjærlighetsliv, er det noe du kunne hatt tid til? Har lyst å ta kontakt hehe, men ville vært kleint å blitt avvist grunnet tidsmangel..

Julie

25.11.2015 kl.22:48

Kan du fortelle litt om hvordan du begynte å jobbe som modell og hvordan alt utviklet seg til dagen i dag? Er dette noe du vil satse på som karriereforløp fult?

Ingrid

26.11.2015 kl.21:19

Hei:)

Bare lurte på om det er lønnsomt å arbeide som modell(slik du gjør). Betaler byrået alle reisene og opphold, eller må du betale noe selv? Får du % av lønna fra castinger eller er det fast lønn fra byrået? Hvis du ikke hadde bodd hjemme, måtte du da hatt en ekstra jobb? Trenger ikke eksakte tall, bare nysgjerrig på om det er nok til en månedslønn eller om det er mer snakk om opplevelser og lommepenger:-)

Ingrid

01.12.2015 kl.19:02

Kan du fortelle om go pro kameraet du har? Vurderer å kjøpe et for å bruke til feriebruk. Hvordan funker det nå når du er på "ferie"?:) positive og negative sider?:)

Legg igjen en kommentar

hits