AVOCADO

  • Skrevet 23.11.2015
  • Klokken 21:36

Nå fikk jeg endelig testet ut maten på Avocado som jeg har nevnt en del her på bloggen, og det var helt ærlig enda bedre enn jeg trodde! Det er en vegetarrestaurant som bare serverer sunn og god mat - helt perfekt i mine øyne. Vi tenkte jo egentlig å dra ut å spise på bursdagen min, men det ble aldri noe av pga jobb, så da tok vi det igjen nå. Det var veldig koselig!

Jeg bestilte vegetarburger med tørket søtpotetchips. Det var nyydelig! Etterpå delte Helene og jeg en raw sjokoladekake - laget av bla. mandler, valnøtter, dadler, kokosolje og kakao. Den var også kjempegod og vi begge konkluderte med at vi må dra dit en god del flere ganger før vi reiser hjem. Det er så mye på menyen som jeg vil teste ut! Jeg elsker virkelig når jeg finner slike steder, det burde helt klart vært enda flere av de rundt om i verden. Hva er vitsen med å være usunn når det er så ufattelig mye sunt som smaker godt? I tillegg føler man seg så mye bedre. Ingenting annet enn positive ting som kommer med det.

Nå skal jeg slappe av før jeg legger meg. Formen er heldigvis blitt bedre, men håper jeg våkner opp enda bedre i morgen. Det blir en travel dag, og det er så kjipt å gå rundt med vondt i halsen og hodepine da... 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits