SOMETHING DIFFERENT

  • Skrevet 29.10.2015
  • Klokken 21:00

Her kommer et lite tips hvis du vil ha bølger eller mer volum i håret, men uten å bruke slettetang eller bølgetang! (Mye bedre for håret er det også.) Det er så mange som gjør det samme med håret hver eneste dag, men det er så enkelt å gjøre noe annerledes istedenfor det samme gamle!

Dusj før du legger deg og flett håret når det fortsatt er fuktig. Lager du en stram flette vil bølgene bli mer lik krøller, og lager du den litt slappere vil du få store og "myke" bølger. Jeg liker som regel det siste alternativet best, og synes også det kan være fint å børste gjennom håret en gang. Det er så enkelt som at du sover med fletten og når du står opp neste dag tar du den ut. Da har du en annerledes og fin frisyre, uten noe som helst arbeid!

Har du veldig tykt hår bør du ikke flette håret med en gang du er kommet ut av dusjen, da er sjansene store for at du våkner opp til at håret fortsatt ikke er tørt. Jeg gjør dette ofte for å få bølger og volum, og synes det blir veldig fint! Det er så enkelt i tillegg, og er perfekt hvis man har dårlig tid når man står opp. 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits