SNEAKERS & TANKER OM JB-KONSERTEN

  • Skrevet 30.10.2015
  • Klokken 14:39

Akkurat det jeg trengte! Noen enkle, men stilige sko som passer til det meste. Og selvfølgelig det viktigste, de er behagelige! Alle joggeskoene/treningsskoene mine har sterke farger på seg, så jeg tenkte det var på tide å skaffe seg noen som er litt mer diskré og som passer til mer. Da var disse perfekte! Fra Nelly. 

Ellers har det vært helt umulig å ikke få med seg det som skjedde på konserten Justin Bieber skulle ha på Senkveld i går... Altså, det er så latterlig! Stakkars, stakkars de jentene som får skylden for at han avsluttet konserten. Ville ikke dedikere et helt innlegg til dette, men nå ble det nesten sånn, haha.

Fansen som klikker på jentene på fremste rad, ville jo ha gjort akkurat det samme hvis de fikk være så nær han?  Det var fullt og helt hans egen skyld og hans eget valg, og han er jo uten tvil klar over at hvis fansen hans står rett ved scenekanten og han går dit - så kommer de til å røre han?

Jeg synes bare synd på alle de unge jentene som har betalt masse penger, vunnet konkurranser osv for å se han når han endelig er i Oslo, også klarer han å skuffe de så mye. Husk at det er jobben hans! Hadde han vært så sliten kunne han ha ordnet det på en annen måte, og unngå å skylde på noen uskyldige jenter som bare ble glad for å være så nær idolet sitt. Ikke minst unngå å skuffe så mange!

Der har dere litt av mine tanker om det hele i hvert fall. Jeg trengte å skrive litt om det, spesielt når jeg ser så mange forsvare oppførselen hans. Det virker som om noen bare vil forsvare han uansett hva han gjør, bare fordi de er "forelsket" i han, altså... Han er bare et menneske, og man får ikke et inntrykk om at han er en så veldig fin person heller. Nå prater jeg bare om denne ene hendelsen og "kjenner" han selvfølgelig ikke, så hvis du elsker han beklager jeg hvis du ikke liker meg nå lengre, haha. Jeg håper i hvert fall at folk ikke fortsetter å skylde på de stakkars jentene, og kan innse at det ikke var noen andre enn kjære Justin Bieber's skyld at konserten ble avsluttet så brått.


kommentarer: 3
Q

30.10.2015 kl.15:46

Fy fean, nu les jg aldri blågen din meir. HÅPE KARMERA TAR DEG for at du hatta justein!!!

30.10.2015 kl.16:51

Synes det er verdt å nevne at grunnen til at han gikk til enden av scenen var for å tørke bort vann som noen hadde grist der, siden det kan være farlig. Og konserten var forsåvidt også gratis, så ingen mistet penger på det. Bortsett fra det er jeg enig i at det er dårlig gjort å avlyse konserten på den måten.

Marte Fredriksen

30.10.2015 kl.17:26

Anonym: Ja det vet jeg, men jeg hørte om noen som hadde gitt flere ti tusen til tv-aksjonen for å få tak i billett... Og husk at folk som har reist langt har brukt en god del penger på både transport og hotell osv. Uansett hva grunnen var til at han gikk til enden av scenen, så tror jeg nok at han vet hvordan fansen ville ha reagert når han kom så nærme.

Legg igjen en kommentar

hits