TRENINGSMUSIKK

  • Skrevet 20.10.2015
  • Klokken 16:42

Jeg trenger musikk når jeg skal trene, det er helt nødvendig for at jeg skal komme meg gjennom treningsøkta og presse meg selv. Jeg hater å bli fri for strøm på mobilen halvveis i joggeturen og bli nødt til å jogge resten av turen uten musikk, det har jeg opplevd alt for mange ganger. Det er så kjipt! Jeg synes det kan bli vanskelig å skulle gjøre mitt beste når jeg konstant hører min egen pust, haha. En av de største grunnene til at jeg er så glad i løping er jo rett og slett på grunn av musikken jeg hører på mens jeg løper! Det er en spesiell følelse som bare kommer når jeg løper i min egen verden med musikk på ørene. 

Jeg vet at det er flere som er avhenging av å ha musikk på ørene når de trener, så jeg tenkte å vise dere noen av favorittene mine i treningslista! HER finner dere hele spillelista! Jeg er spesielt glad i feel-good sanger og "sinte" sanger hvis dere skjønner hva jeg mener, haha. Noe jeg kan synge med på og få ekstra adrenalin av!

Den ultimate treningssangen i mine øyne! Jeg kan høre på den gang på gang når jeg trener, uten å bli lei.   

 

Flere sanger fra Empire anbefales også som treningsmusikk, som "Can't Truss 'Em". Fant den bare ikke i en god versjon på YouTube. Du finner den og mange andre på Spotify!


kommentarer: 3
Tiffany Gnaly

20.10.2015 kl.16:53

Åh tusen takk for sang tips :- D

Bergensergenser

20.10.2015 kl.16:59

Så fine sanger! aldri hørt den av Albin, men den var dødsfin :-D

Marte Fredriksen

20.10.2015 kl.21:27

Bergensergenser: Digger den!

Legg igjen en kommentar

hits