SØNDAGSTRADISJON & ET SPØRSMÅL

  • Skrevet 18.10.2015
  • Klokken 13:51

Prøvde å ta noen gode bloggbilder i dag (ikke de ovenfor som dere sikkert skjønner), men for å være ærlig var det det siste jeg hadde lyst til og i dag er en av de dagene der jeg bare vil gå uten sminke og kle på meg en svær hettegenser. Som jeg egentlig gjør hver søndag, og nesten alle andre dager med en gang jeg kommer inn huset, haha. Tenkte å være litt mer effektiv i dag og ta litt forskjellige outfit-bilder, men jeg tror resultatet ble dårlig, akkurat som jeg følte meg med sminke og jeans på en søndag. Det er bare ikke riktig for meg, haha.

Nå ligger jeg under dyna og her skal jeg ligge litt til. Formen er bedre og det er jeg superhappy for! Kanskje jeg drar på en joggetur senere i dag også, men det får jeg bare se an.

Lørdagskvelden brukte jeg som sagt til å dra på roadtrip med Mathilde og Amalie. Etter at vi hadde kjørt rundt en god stund i mørket ble vi alle litt småredd, spesielt jeg, og begynte å snakke om hva vi hadde gjort hvis noen hadde stått midt på veien på et helt øde sted, med blod på kroppen og gitt oss signal om å stoppe. Det er så typisk meg å tenke sånn. Hva hadde dere gjort? Hadde dere stoppet eller kjørt videre? Enten hadde den personen faktisk trengt hjelp, eller så hadde han/hun lurt oss for å få oss til å stoppe. Uansett så hadde sjansen vært stor for at personen som var etter han/hun som sto midt i veien også hadde kommet å tatt oss. Sånn som jeg ser det tror jeg at jeg hadde blitt alt for redd til å stoppe. Jeg vil vite hva dere hadde gjort og hvorfor! 


kommentarer: 3
Constanza Marcela

18.10.2015 kl.14:32

Ønsker deg en strålende dag 😃

theresekristina

18.10.2015 kl.19:25

Æææ hahah, eg blei heilt stressa av det spørsmålet. Eg ana virkelig ikkje ka eg hadde gjort, det er jo dritskummelt! Forhåpentligvis hadde vedkommande trengt hjelp og eg hadde stoppa, men eg hadde nok freaka heilt ut uansett

Marte Fredriksen

18.10.2015 kl.22:25

theresekristina: Haha ja, vanskelig spørsmål å svare på!

Legg igjen en kommentar

hits