FAVORITTSERIE & FROKOSTTIPS

  • Skrevet 17.10.2015
  • Klokken 12:34

I går kom jeg på at sesong 2 av Empire har startet, og det ble jeg sittende å se på til jeg hadde sett alle 4 episodene som har kommet ut på Viaplay! Nesten iallefall, jeg klarte selvfølgelig å sovne.. Haha, jeg hadde en anelse om at det kom til å skje når jeg kjente hvor trøtt og sliten jeg var med en gang jeg la meg til rette i senga med dyna og macen. Har du ikke sett Empire forresten, så se det! Jeg kan nesten garantere at du kommer til å like det. 

Jeg elsker lørdager, når man kan våkne av seg selv og bruke laang tid på en god frokost. Frokost er nok grunnen til at jeg aldri at jeg synes det er skikkelig kjipt å stå opp tidlig heller. Så lenge jeg vet at jeg har tid til frokost går det som regel helt fint, haha. Jeg kunne følt meg bedre i dag da, halsen er skikkelig sår og jeg har feber... Jeg hater å være syk og føler at jeg aldri har tid til det, så jeg håper at det bare er noe lite som går over fort! Nå har jeg ihvertfall inntatt en god frokost og sitter her i ei svær t-skjorte med dyna rundt meg. Straks skal jeg ordne meg og dra videre for å fikse etterveksten. Det er på tide! Rart hvor mye bedre man føler seg med en gang det er gjort. 

Nå som det ble det litt frokostprat her kan jeg like gjerne vise dere noen favoritter som jeg fant da jeg så gjennom arkivet!

Gresk yoghurt med frukt! Dette er fra Athen på en cafe, men det er superenkelt å lage hjemme, og godt!

Havrevafler! Kan aldri bli lei av det, tusen ganger bedre enn både knekkebrød og vanlig brød.

Pannekaker som egentlig smaker helt likt som vaflene, bruker som regel samme røre til begge! Har skrevet oppskrift på bloggen flere ganger, så det er veldig enkelt å finne den hvis du bare søker det opp. Det er så mye godt man kan ha på!


kommentarer: 6
Marcela

17.10.2015 kl.12:41

Herlig.. Mye god mat <3

Viktoria

17.10.2015 kl.13:00

høres ut som en veldig fiin morgen, du er så pen! ønsker deg god bedring, er selv litt småsyk men vi satser på at vi kommer fort tilbake! <3

lisarorvik

17.10.2015 kl.13:19

Ønsker fine deg en god lørdag, liker bloggen din veldig godt :)

Emilie-Therese

17.10.2015 kl.14:00

Så mye god mat! :D

Marte Fredriksen

17.10.2015 kl.20:46

Viktoria: Tusen takk! God bedring til deg også <3

Marte Fredriksen

17.10.2015 kl.20:47

lisarorvik: Så koselig å høre! Ha en fin lørdag :-)

Legg igjen en kommentar

hits