SUSHI FOR BREAKFAST

  • Skrevet 03.10.2015
  • Klokken 13:57

Helt perfekt start på lørdagen! Som dere sikkert har fått med dere er jeg veldig glad i sushi og kunne nok spist det hver dag uten å bli lei, iallfall for en god stund! I dag ble det altså frokosten min og det kunne jeg ikke ha vært mer fornøyd med. Jeg sov helt til jeg våknet av meg selv, ordnet meg, så var det rett til Ohma med mamma. 

Akkurat nå er jeg hjemme igjen og sitter å går igjennom litt bilder på macen. Jeg trenger mer system i alle bildene og mappene, det er så masse! Nå kom jeg på at jeg egentlig burde starte å rydde opp i både klesskap og kommoder også, det trengs. Ikke fordi det er så rotete (jeg er nok over gjennomsnittet flink til å holde ordnen på klærne mine), men fordi det er alt for fullt. Hyllene er blitt ødelagte og skuffene på kommoden har rast sammen... Jeg må være superforsiktig hver gang jeg skal legge inn et plagg slik at ikke alt faller sammen, og det gjør meg sååå irritert. Har litt angst for å glemme bort klær som jeg egentlig liker og vil bruke også, bare fordi de ligger bakerst i skapet. Haha, det har skjedd et par ganger. Skal jeg begynne med dette nå vet jeg at det kommer til å ta laaang tid, så det er nok ikke noe jeg kommer til å gjøre i dag. Da går plutselig hele lørdagen!

Nå skal jeg få unnagjort litt forskjellig før planen er en rolig lørdagskveld! Det frister ikke å dra ut i det hele tatt egentlig, her i Bodø er det alltid det samme. Sparer meg heller til neste helg, da blir det bursdag! Det blir alltid mer morsomt når det er noe spesielt som skjer. Ha en fin lørdag!


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits