TING SOM GJØR MEG GLAD

  • Skrevet 24.09.2015
  • Klokken 20:27

Ettersom jeg allerede har skrevet to innlegg om ting som irriterer meg, tenkte jeg at jeg kunne gjøre det samme om ting som gjør meg glad! Del 2 kommer senere.

1. Følelsen etter ei skikkelig bra treningsøkt, den er herlig!

2. Å finne ny, bra musikk!

3. Den gode følelsen, spesielt på en fredagskveld, når man akkurat har laget god mat og skal starte en film med godt selskap. Elsker det. 

Taco og film på verandaen en sommerkveld - hjemmelaget pizza

4. Reising. Det er lite i denne verden som gjør meg mer lykkelig enn det. 

5. Når du går rundt i en helt fremmed by, langt hjemmefra. Ingen vet hvem du er, ingen hjemme vet hva du gjør akkurat nå eller akkurat hvor du er. Den følelsen har jeg kjent på et par ganger, og den er fantastisk. Følelsen av selvstendighet, at man gjør noe man har drømt om og at man kjenner på følelsen av å være en smule stolt av seg selv. 

6. Når jeg gjør andre glad. Det er nesten litt rart hvor glad man selv kan bli av det! Det er så fint å se at man kan lyse opp dagen til et annet menneske, kjent eller ukjent. 

7. Når de som betyr mest for meg plutselig forteller meg at de er stolte av meg, eller sier fine ord til meg. Jeg blir så glad. Det er de ordene som betyr mest.

8. Når jeg jogger eller går tur. Hver eneste person man møter smiler eller sier hei til hverandre, til tross for at man ikke kjenner hverandre, og det er så koselig! Tenk om vi kunne gjort sånn på gata også. Rart hvor mye et smil kan bety.9. Når du får igjen for det du har jobbet for og skjønner at alt slitet er verdt det. 

10. Å høre, lese eller bli fortalt om andre sine suksesshistorier. Jeg synes det er så inspirerende når man får til noe stort som man har lagt mye tid og energi i. Spesielt for de som ikke har det beste utganspunktet. Man kan klare så mye hvis man bare bestemmer seg og det finnes det så mange bevis på. Det kan være hvem som helst, hvilken som helst historie. Noen som har klart noe stort, oppnådd noe og realisert det de drømte om. Slike mennesker synes jeg er veldig inspirerende. 

 


kommentarer: 2
marcela

25.09.2015 kl.11:35

flott innlegg =)

Emelie Christina

25.09.2015 kl.15:51

Blir også glad etter en god treningsøkt! Skal trene nå faktisk :)

Legg igjen en kommentar

hits