TING SOM IRRITERER MEG DEL 2

  • Skrevet 20.09.2015
  • Klokken 18:13

Her kommer den siste delen av ting som irriterer meg! Del 1 finner dere her.

12. Mennesker som lever livene sine gjennom andre. De som bryr seg helt utrolig mye om hva andre gjør og alt som skjer i andre sine liv. Det må være trist! Med mindre du er i livet mitt og er bra for meg kunne jeg ikke brydd meg mindre om hva du styrer med. 

13. Når folk bruker Facebook som en dagbok. Trenger jeg å si mer...

14. Negative mennesker. Åh, jeg blir bare i dårlig humør av det og kommer meg unna så fort som mulig. Med mindre jeg klarer å få de på en litt mer optimistisk tankegang. Skader ikke å prøve.

15. Når jeg bruker alt for lang tid på å finne riktige klær. Jeg blir så irritert og det går dessverre utover de som er i min nærhet, haha.

16. Masing, det kan jeg umulig være alene om. 

17. Når du IKKE klarer å huske navnet på en sang, person eller lignende, men du vet det egentlig!!

18. Også er det denne da. Legger en overvektig person ut et bikinibilde eller bilde i undertøy får hun/han ros opp i skyene, blir fortalt om hvor modig hun/han er osv osv. Det blir som regel helt annerledes hvis man som tynn og slank legger ut samme greia. Spesielt hvis man er en offentlig person, eller hvis noen går forbi et bilde av en tynn modell, slik som på Cubus for en stund tilbake. Da blir det innlegg på blogger og statuser på Facebook med spørsmål om hvordan verden vi lever i, hvordan skal barna våre klare å vokse opp med et slikt press osv. Noen er NATURLIG tynne, man trenger ikke å være syk. Noen har også naturlig mer kurver, sånn er det. Hvilken rett har du til å gå til angrep mot en person som du slettes ikke kjenner, bare på bakgrunn av at hun/han ser tynn ut? Tenk dere for en krig det ville blitt hvis noen gjorde det samme mot en overvektig person? Ser veldig ofte at det er voksne mennesker som lar seg rive med på akkurat dette, og de skriver opp og ned om hvor fælt og forferdelig det er. 

19. Når jeg nå allerede har nevnt voksne mennesker så må jeg bare fortsette litt her. De kan være tusen ganger verre enn barn og ungdommer når det kommer til mobbing. De er så ufattelig flinke til å slenge ut alle sine tanker om ditt og datt (på nett selvfølgelig), kommentere negativ på nyhetssaker om offentlige personer som, tro det eller ei, kan få med seg det som blir skrevet. Skal ikke dere være forbilder for barna deres? (Snakker selvfølgelig ikke om alle voksne mennesker nå)

20. Jenter/gutter med kjæreste som IKKE får lov til ditt eller datt. "Nei, får ikke lov av kjæresten". Hæ? Mener du det? Jeg synes det er helt uforståelig. Eller de som skal ha hverandre sine passord og logger kontinuerlig inn på kjæresten sin Facebook osv. Er dere i et forhold så må dere kunne stole på hverandre, hvis ikke skjønner jeg ikke vitsen? Du skal fortsatt kunne ha litt privatliv uten at kjæresten skal følge med på hver eneste samtale du har. Haha, uff.

21. Mennesker som ikke takler å se andre lykkes eller oppnå noe. De som alltid skal grave fram noe negativt. Jeg takler ikke å høre på det. Hele greia får deg bare til å framstå som sjalu og bitter. Bli heller imponert og inspirert av mennesker som klarer ting kanskje ikke alle gjør! Jeg vet iallfall at jeg blir det, ofte!

22. Folk som ikke verdsetter familien sin og som ikke setter av tid til de. Det er noe av det viktigste du kan gjøre!  


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits