TING SOM IRRITERER MEG

  • Skrevet 17.09.2015
  • Klokken 20:34

Nå kommer det en haug med punkter over ting som irriterer meg, det kommer til og med en del 2 senere! Haha, er jeg en kjip person som klarer å komme på så mye? Plutselig satt jeg her i min egen verden og skrev setning etter setning om mine store irritasjonsmomenter. Let's go!

1. Slafsing, tygging, høy pusting og all slags lignende lyder! Jeg blir så irritert. Jeg kan seriøst bli skikkelig sint hvis det fortsetter over lengre tid. 

2. Folk som ikke tar et hint. Og som fortsetter å ikke skjønne greia når du prøver å si ifra på en grei måte. Og som fortsatt ikke skjønner det etter at du har sagt ifra på en helt ærlig måte. Jeg skjønner ikke at det skal være så vanskelig! Det er så frustrerende. 3. Når folk stresser meg! Jeg hater det!

4. Okei, dette har jeg aldri skjønt. Se for deg dette. Du har en kjæreste og du finner ut av han har vært utro med ei random jente. Du klikker på jenta han har vært utro med, skjeller henne ut, hater henne til evig tid osv osv osv. Og typen din får kanskje noen slemme tekstmeldinger og tårer fra deg, så er det slutt på å få han til å føle seg dårlig. What? Er jeg den eneste som synes at det ikke er riktig? Det er så typisk noen jenter, og jeg blir oppgitt over det. Han hadde kjæreste, han var din kjæreste, det er da han som har gjort noe galt mot deg? Si heller takk til jenta som gutten din er utro med, hun hjelper deg bare å innse hvordan han egentlig er. (Ikke ta alt så bokstavelig, dere skjønner hvor jeg vil) Og dette er ikke selvopplevd, men det er slike ting jeg kan bli rimelig provosert over. Ta det med dere til ettertanke videre i livet jenter!

5. Folk som er uselvstendige. Det er så uattraktivt. Hvordan skal du komme deg noen plass i livet hvis du ikke klarer deg på egenhånd? Hvis du ikke klarer å stå opp for hvem du er som person, dine ønsker, dine drømmer og dine egne meninger? 

6. Når du har mat/drikke i kjøleskapet som du gleder deg til å komme hjem til, men når du endelig skal ha det er det borte. Har du søsken skjønner du garantert hva jeg mener, haha.

7. Jenter som ikke klarer å gi andre jenter komplimenter. Eller som ikke klarer å høre på at noen andre blir snakket positivt om. Det er så typisk jenter. "Ja, men hun er ikke sååå..." bla bla bla. Det er så teit og latterlig! Det eneste inntrykket man får er at du er sjalu og bitter. Når det gjelder oppriktige komplimenter blir jeg uten tvil mest glad for de når de kommer fra andre jenter, det er så sjeldent!

8. Folk som avbryter konstant i en samtale...

9. Skikkelig veslelevoksne unger!! Haha, åh. Det går meg faktisk på nervene, men forhåpentligvis vokser de det av seg. Slik som min kjære bf Mathilde gjorde ;-)

10. Rot. Jepp, jeg liker å ha det ryddig og ha orden rundt meg. Da blir alt så mye bedre og enklere. 

11. Trege mennesker! Jeg hater å vente, spesielt hvis man har en avtale. Hvis det er noe viktig er jeg alltid tidlig ute! Jeg kan være litt verre hvis jeg skal ut eller gjøre noe med venner, da blir det ofte de som venter på meg. Har forståelse for at de kan bli litt irritert på meg også i blant ♥

 


kommentarer: 3
kristin

17.09.2015 kl.20:36

haha kjenner meg igjen i mange av punktene her !

theresekristina

17.09.2015 kl.23:26

Kjenne meg igjen i såå mange av dissa punkta, men SPESIELT nr 6 kjente eg langt inni kroppen. Hahah ååå! Det er så SJUKT irriterande!

inabellee

18.09.2015 kl.14:03

Haha, helt enig i det meste av det her! Ha en fin helg :)

Legg igjen en kommentar

hits