ABOUT ME/CONTACT

  • Skrevet 12.09.2015
  • Klokken 01:28

CONTACT: fma11824@gmail.com

Jeg heter Marte Fredriksen og er 19 år gammel, oppvokst i Bodø, jobber som modell og elsker å reise. På denne bloggen deler jeg outfits, tar dere med på reiser, skriver om min hverdag og mine tanker. Jeg elsker å bruke bloggen som et sted der jeg kan lagre fine minner, dele modellbilder og også mer personlige bilder. 

Jeg har alltid hatt lyst til å reise og oppleve verden, og takler ikke tanken på å bare gjøre "vanlige" ting. Jeg må ut i verden, oppleve den på godt og vondt og virkelig kjenne at jeg lever. Jeg har allerede fått muligheter jeg vet at ikke mange får, og jeg gleder meg til hvordan reisen videre blir! Det er så viktig med drømmer og mål, det er noe alle burde ha! Og ikke minst troen på at det er mulig. Jeg håper dere vil følge meg videre på reisen min! Jeg elsker i hvertfall å dele den med dere. Akkurat nå er jo bosatt i London og deler store deler av hvordan livet mitt er her med leserne mine. 

// My name is Marte Fredriksen, I am 19 years old, a model, and totally in love with traveling. On this blog I share outfits, take my readers with me on my trips, wirte about my everyday life and about my thoughts and opinions. I love to use this blog as a platform where I can keep my good memories, share modeling photos and more personal photos as well.

I have always wanted to travel and experience the world, and I can't bare the thought of just doing "normal" stuff. I need to go out and experience this world and everything it has to offer - both good and bad. Just to feel alive. I have already gotten oppurtunities I only could dream about previously, and I can't wait to see what's next! I hope you will follow me on my journey! I love to share it with my readers. Right now I am living in London and loving the life here.


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits