MAKE IT A GOOD DAY

  • Skrevet 19.10.2015
  • Klokken 13:59

Mandag! Jeg sitter her og skal straks starte å lese på historie(...), men tenkte bare å ønske dere en fin start på uka først! Prøv å gjør det beste ut av mandagen, til tross for at det kanskje ikke er favorittdagen din. Har dere ikke noe spesielt å glede dere til hjelper det som regel bare å være skikkelig effektiv, få unnagjort alt som må gjøres. Når du er ferdig med det sitter du igjen med en god følelse, til tross for at det kanskje fristet mye mer å ligge i senga eller se på Netlfix. Føles mye bedre å gjøre det etterpå!

Ellers satt jeg oppe i går og klikket hjem en del nytt fra Nelly, det er et stooort salg der nå og da er det lett å finne litt ekstra, haha. Jeg elsker å få pakker i posten, og gleder meg til å vise dere det når jeg får det! Fant en fin bikini også, og det passer perfekt siden jeg skal feire jul på Gran Canaria, og muligens reise videre til varmere strøk etter det igjen. Får aldri nok bikinier! 

Tenker forresten å kjøpe GoPro kamera denne uken, så hvis du har peiling på det og et du vil anbefale, rop ut!

Ha en fin mandag ♥ Er du på jobb eller skole og trenger noe bra å høre på, hør DENNE. Digger den!


kommentarer: 4
Constanza Marcela

19.10.2015 kl.17:00

herlig bilder <3 lykke te med å lese til historie =)

Marte Fredriksen

19.10.2015 kl.17:43

Constanza Marcela: Tusen takk :-)

REBECCA HOLDER

19.10.2015 kl.20:23

Du er så utrolig pen !! Jeg elsker faktisk mandager. Liker å starte en ny uke, og kunne glede meg til helgen igjen, wuhu!!

Marte Fredriksen

19.10.2015 kl.21:13

REBECCA HOLDER: Tusen takk! Liker også mandager! :-)

Legg igjen en kommentar

hits