MUSIKK OG SPILLELISTER

  • Skrevet 03.08.2015
  • Klokken 23:31


Akkurat nå ligger jeg og slapper helt av med sanger fra Ed Sheeran sitt album 5. Åh, musikk. Jeg klarer ikke å gå en dag uten. Man hører som regel musikken lenge før man er inne døra på rommet mitt. Når jeg ikke trener, skal ut eller kjører bil går det som regel i litt mer rolig musikk. Som akkurat nå er det roliglista som høres på, men jeg kan dele de forskjellige spillelistene under. 

Dagen i dag har egentlig vært en smule slapp, men det har vært godt. Veldig godt! Det fornuftige jeg har fått ut av dagen har vært trening, men det er vel egentlig en ganske vanlig del av dagen for min del. Ellers har jeg bare gjort uinteressante ting som jeg skal spare dere for. I morgen er det meldt sommer her i Bodø, for en dag selvfølgelig, haha. Så det må utnyttes! Nå skal jeg prøve å finne en BRA film (det er så vanskelig...) og satse på at jeg kommer meg opp i rett tid i morgen. Her kommer spillelistene mine:

zZz (bare sovemusikk) finner dere HER.

rolig (litt forskjellig type rolig musikk) finner dere HER.

hjertelista (ganske mye forskjellig, mer upbeat) finner dere HER.

workout (alt jeg trenger for å klare å fullføre joggeturen og holde ut treningsøkta) finner dere HER.

kjør (litt av alt) finner dere HER.


kommentarer: 1
RebeccaHasselgard

04.08.2015 kl.10:33

Kunne aldri klart meg uten musikk i hverdagen! Å betale på spotify premium er noe av det beste jeg har brukt pengene på haha :)

Legg igjen en kommentar

hits