KLAR FOR MAI

  • Skrevet 18.03.2015
  • Klokken 14:02

I går fikk jeg pakken fra Russedress med alle klærne og russekortene til russetiden! Etter å ha prøvd alt og funnet ut at alt passet akkurat som jeg ville er jeg såå fornøyd! Og gleder meg sinnsykt til mai! Jeg var selvfølgelig mest spent på russebuksa og kunne egentlig ikke huske hvordan jeg hadde bestilt, men den passet helt perfekt. Den får dere ikke se før skriften er på og mai kommer. Skal tross alt gå i den i 17 dager, så det blir sikkert nok med bilder. 

Suuperdeilig kosebukse! Denne bryr jeg meg ikke om å "spare" til russetiden ettersom jeg ikke kommer til å bruke den da, men jeg kan aldri ha for mange kosebukser. Jeg har den i S, og den er litt stor, men den blir egentlig bare enda mer behagelig å ha på da.

Hettejakke i fleece! Verdens beste å ha på seg, den er såå behagelig og god. I alle overdelene har jeg M for at de skal være litt store. Synes det er finest, og ikke minst best å ha på seg. 

Nesten samme som over, bare at glidelåsen ikke går helt ned og flagget er fremme. Har begge i Navy. 

Elsker denne! Spesielt mønsteret, og den kommer uten tvil til å bli brukt mye. 

Klarte selvfølgelig å glemme og bestille noen ting, blant annet skrift til russebuksa, så jeg må vente en liten stund til før jeg kan si at jeg har fått alt, men det blir så bra! Tiden går så fort, og vi er allerede snart i april!


kommentarer: 1
Thao

18.03.2015 kl.14:48

Kos deg masse i russetiden!

Legg igjen en kommentar

hits