MOVIE NIGHT

  • Skrevet 13.02.2015
  • Klokken 21:50

Da var det fredag og helg! En god del ser minst en film i løpet av helga, og dermed tenkte jeg å komme med noen tips til dere! Jeg tenkte å tipse dere om tre forskjellige filmer, der dere nesten garantert kan finne en som interesserer dere.Den første er The Frozen Ground. Basert på en sann og virkelig sterk historie. Det er skremmende at slike ting kan skje, har skjedd og at lignende ting skjer akkurat nå. Filmen er basert på jakten etter seriemorderen Robert Hansen fra Alaska på 1980-tallet. Hansen drepte mellom 17 og 21 unge kvinner. Han kidnappet dem, tok dem ut i skogen i Alaska hvor han skjøt og begravde dem. 

Den anbefales selvfølgelig ikke til alle, men liker du filmer med ekte, sterke og følelsesladde historier, se denne!

 Nummer to er The Interview! Her er en film som nesten garantert får deg til å le. En skikkelig komedie, ikke særlig realistisk, men ufattelig morsom. Kort sagt handler filmen om to tv-journalister som blir rekruttert av CIA til å ta livet av landets leder Kim Jong-un.

Humoren kan til tider bli ganske barnslig, men likevel er den å anbefale hvis du har lyst på lett underholdning.

 Den tredje og siste er Beyond The Lights. Denne er er nok mer jentefilm, men har samtidig en veldig fin historie! Den handler om sangeren Noni, som er presset av sin store berømmelse. Hennes møte med den unge politibetjenten Kaz, hjelper henne med å utvikle sin stemme og bli en ekte stjerne. Kjærlighet, familie, drømmer og press er store tema i denne filmen. En veldig fin film!


kommentarer: 4
Sunniva

14.02.2015 kl.14:50

Frozen ground så bra ut, synes sånne filmer som er basert på sanne historier blir så ekle og fæle, men spennende :)

Madde K.K

14.02.2015 kl.15:03

Har ikke sett noen av de :(

Ønsker deg en fin lørdag :)

Marte Fredriksen

14.02.2015 kl.16:28

sunniva: Ja, helt enig!

Marte Fredriksen

14.02.2015 kl.16:28

Madde K.K: Ha en fin lørdag :-)

Legg igjen en kommentar

hits