10 FUN FACTS

  • Skrevet 20.01.2015
  • Klokken 20:13

Hei. Tenkte å skrive noen fun facts dere kanskje ikke visste om Marte. Det er forresten bestevenninna hennes som skriver dette innlegget til dere. For de som ikke vet det så heter jeg Mathilde. Lets do this!1. Hun startet med sminke i 8.klasse og da var solpudder og selvbruning hennes beste venner.
2. Da hun var mindre turte hun såvidt å prate med noen. Da hun ringte meg, lot jeg søsteren min å svare. Når hun fant ut hvem det var ble hun flau å la på.
3. Hun er ekstremt sær når det kommer til gutter å klarer alltid å finne feil med de. (Som om hun er så perfekt selv xD) 
 


4. Hun elsker dyr. Før brukte hun å broren å fange fugler som var "syke", ta de med på verandaen der de bodde før, for å hjelpe dem å fly igjen. 
5. Da hun var yngre hatet hun å trene og dro alltid på butikken for å kjøpe seg sjokolade og godteri. Hun har forandret seg mye de siste årene!
6. På barneskolen brukte vi å rulle i søla for å bli syke, eller gni vått papir i ansiktet (det skulle se ut som vi hadde feber) slik at vi slapp skolen. 7. Hver gang hun får i seg alkohol legger hun om dialekten/språket. Hun snakker gjerne engelsk, svensk osv.
8. Da vi var på Rihanna konsert, lurte vi alle med at hun var fra England. Det verste er at alle gikk på det.
9. Hun har vært med på MGP ung sammen med meg og en til venninne. 
10. En gang da hun var mindre sølte hun noe brannfarlig på armene, og begynte å hylskrike for hun trodde hun skulle dø.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits