Nyttårsforsetter?

  • Skrevet 03.01.2015
  • Klokken 23:08Noen synes det å ha nyttårsforsetter et teit og unødvendig. Jeg kan være enig i at man ikke trenger å vente på et nytt år for å gjøre endringer i livet sitt. Det kan man gjøre når som helst.

Jeg bruker ikke å ha konkrete nyttårsforsett som jeg skriver opp, men jeg har selvfølgelig mål for de neste månedene og noe å jobbe mot. Jeg tror akkurat det er viktig, å ha noe som man kan jobbe mot. Det spiller ingen rolle om det er en liten ting. Hverdagen får en mye større mening når man har mål og drømmer. 

Det første nyttårsforsettet mitt er faktisk en konkret ting, nemlig å få lappen! Jeg vet at det kommer til å ta tid, men innen 2015 er over må jeg ha klart det. I fjor fokuserte jeg på reising og eksamen, men jeg klarte heldigvis å ta teorien og dermed kom jeg ett skritt nærmere. I år har jeg også en del eksamener, i tillegg til at jeg skal reise, men jeg må bare finne tid når jeg er hjemme. 

Ellers skal jeg oppleve mer, lære mer og gjøre ting som gjør meg glad. Ting som jeg kan gjøre i denne alderen, når jeg er 18 år. Det er nå jeg har alle disse mulighetene, og de skal gripes til det fulle. Jeg skal jobbe hardt og stå på, være spontan og ikke planlegge langt fram i tid, men gripe sjansene når de kommer.


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits