YESTERDAY

  • Skrevet 25.09.2014
  • Klokken 12:53

Som dere sikkert har merket har det blitt en del mobilbilder i det siste. Grunnen til det er fordi speilrefleksen er blitt fri før strøm, og laderen var i kofferten som forsvant da jeg reiste til Ios. Jeg har enda ikke fått erstatning for alt jeg mistet, som til sammen har en veldig stor verdi. Det virker som om vi må skrive mail på mail, og til tross for at vi faktisk har kontakt med de som skal sørge for erstatning virker det som om vi aldri kommer noen vei. Blir så oppgitt! En av grunnene til at man betaler for forsikring er jo for tilfeller som dette, men de bruker så ufattelig lang tid på å sette i gang med det som må gjørs. Det lille jeg hadde av strøm på speilrefleksen har iallefall vart sykt lenge, til og med etter all filmingen og bildene som ble tatt i Ios, så det er bra. Jeg skal selvfølgelig få kjøpt en lader så snart som mulig slik at bildene blir bedre, men til da blir det for det meste mobilbilder. Krysser fingrene for at jeg finner den samme laderen fooort!

Ellers dro jeg en tur til Bodin i går for å se på presentasjonen av russestyret. De gjør alltid noe stort ut av det hvert år, og det er så bra! Synes uten tvil at Bodø vgs burde prøve på det samme. Spesielt nå som det har blitt så mye større der! 

Det var iallefall utrolig morsomt å se hele russestyret til Bodin, og kjære marped som skal være president <3 Tok litt bilder, men det ble mest filming og dermed har jeg ikke bilder av det sykeste, nemlig Eric! Haha, uten tvil den råeste presentasjonen!


kommentarer: 1
Ida

25.09.2014 kl.14:59

Så fint antrekk! :-)

Legg igjen en kommentar

hits