PLANS

  • Skrevet 03.09.2014
  • Klokken 13:39

Nå har et nytt skoleår startet og dette året tar jeg som privatist. Den største grunnen til dette er selvfølgelig fordi jeg vil fortsette med modelljobbing og reising, samtidig som jeg vil kunne fullføre videregående på samme tid som de andre på min alder. Det hadde blitt alt for vanskelig å beholde skoleplassen min med tanke på fravær. Nå føler jeg faktisk at det blir lettere for meg med tanke på at jeg kan planlegge selv og prioritere tiden min sånn at jeg får tid til alt. 

Jeg føler at jeg slipper utrolig mye stress og bekymringer. Det kan selvfølgelig bli tungt til tider å skulle stå for en såpass stor del av læringen på egen hånd, men jeg gjorde så mye av det i fjor og derfor føler jeg at det kommer til å gå bra. Får automatisk mye mer motivasjon når jeg skal gjøre ting på egenhånd. 

De siste dagene har jeg lest en del på teorien, mens jeg venter på alle bøkene mine. Tror faktisk det blir litt godt å komme i gang! Gleder meg aller mest til å bli ferdig med matte da, for alltid. GLEDE.
kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits