ANSWERS

  • Skrevet 19.01.2014
  • Klokken 16:51

Hva skjer med skolen? Har du sluttet? Nei, jeg har ikke sluttet. Jeg går fortsatt skole og har derfor tatt med meg en del bøker osv. Jeg passer på å alltid sette av tid til skolearbeid ettersom det er viktig for meg.

Hvor lenge skal du være der? Jeg reiser hjem i slutten av februar.

Er det varmt der nå? Sammenlignet med Norge er det ganske varmt. Det blir litt kjølig på kveldene, men det er fortsatt mye varmere enn det er hjemme. Ettersom jeg ikke er så glad i mørket og kulden, er det perfekt for meg å være her akkurat nå. Det er jeg veldig glad for! Merker ikke at vi er i januar for å si det sånn.


Har du lyst til å melde deg på Top Model? Nei.

Hva er morsomt med å jobbe i modellbransjen? Det at jeg får muligheter til å reise til steder jeg aldri har vært før og oppleve nye kulturer. Jeg får også møte mange spennende mennesker og får mange gode venner som jeg aldri hadde fått ellers! Selvfølgelig er det veldig morsomt å være foran kamera og se resultater av hva et helt team med flinke mennesker klarer å få til. Det er så masse!

Har du blitt utsatt for noe negativt mens du har vært der? Nei.

Kan du vise resultat? Hvis du mener resultat av forskjellige shoots osv, så kan jeg selvfølgelig gjøre det, men det er ikke ofte at man får bildene med en gang.

Hva har du kjøpt der nede? Går egentlig for det meste i mat. Fant Marks and Spencer og da kjøpte jeg masse, de har så mye god mat! Har selvfølgelig kjøpt litt klær også.. Umulig for meg å la være.Hvilker byrå er du med i? Hvordan ble du med i det? Jeg er med i Starlet, hadde et møte i Oslo og senere fikk jeg kontrakt. Her i Athen har jeg kontrakt med New Model Agency. 

Tjener du penger? Dette er jo en jobb, og når man får forskjellige oppdrag tjener man selvfølgelig penger.

Har du fått beskjed om å endre noe for å bli modell? Etc legge på deg, slanke deg osv? Jeg har aldri fått beskjed om å endre noe for å bli modell, men selvfølgelig har jeg fått forskjellige "tips" og råd osv. Hvis du skal jobbe som modell må du ha tykk hud, og man må lære seg å ikke ta alt personlig. 

Hvor lenge har du vært der?  Reiste hjemmefra 5. januar.Hva synes foreldrene dine om det? Jeg har hatt støtte fra mamma hele veien og det er jeg veldig glad for. Vi er begge enige om at det er viktig å sette av tid til skolen også selvfølgelig. Uendelig glad i mammaen min 

Har du lyst til å bli modell når du blir "stor"? Altså leve av det? Den dag i dag synes jeg det er kjempemorsomt og kunne ikke tenkt meg å gjort noe annet akkurat nå. Resten tar jeg som det kommer, ting kan forandre seg veldig fort.

Hvor lenge har du jobbet som modell? Startet vel å gjøre div shoots osv da jeg gikk på ungdomsskolen, men ble ikke seriøst før jeg fikk kontrakt.

Hva er din største drøm? Det er så vanskelig å svare på slike spørsmål. Jeg har alltid hatt lyst til å reise og oppleve verden, og ikke bare gjøre "vanlige" ting. Det føles godt når jeg tenker på hvor jeg er akkurat nå, og vet at jeg iallefall har gjort litt. Har selvfølgelig mange drømmer, jeg er jo bare 17 år. Det er så viktig med drømmer, alle burde ha det!


kommentarer: 2
20.01.2014 kl.18:36

Men hvordan kan du gå skole når du er borte i 2 måneder? hvordan blir det med fravær? om du er borte 2 mnd og får fravær for det består du vel ikke året?? forklar

Marte Fredriksen

21.01.2014 kl.19:01

Anonym: Spør på facebook så skal jeg prøve å forklare litt nærmere :-)

Legg igjen en kommentar

hits