THOMAS QUICK

  • Skrevet 05.07.2013
  • Klokken 18:27

Denne boka kjøpte jeg når vi var på vei hjem fra London. Jeg er en person som "liker" å bli litt skremt, og klarer fint å gjøre meg selv ganske redd for ting som ikke trenger å være spesielt skummelt. Når det kommer til bøker, har jeg alltid likt å lese krimbøker og lignende.

Samtidig blir jeg alltid mer interessert hvis det er en sann historie, og det er akkurat det denne boka er. Jeg valgte å kjøpe den på engelsk, selv om personene som er innblandet egentlig er svenske.

Et lite avsnitt fra baksiden av boka: "In the Spring of 2008, Råstam travelled to visit Thomas Quick. He had one question for Sweden's most abominable serial killer. And the answer turned out to be far more terrifying than the man himself..." 

Jeg begynte på den i dag, men ble liggende en god stund å lese. Det er helt sykt hva som har skjedd med noen av menneskene som blir nevnt i boka.. Selv om jeg ikke har kommet så veldig langt, kan jeg anbefale den. Til dere som ikke liker å lese også! 

Tror årsaken til at jeg kan bli så paranoid noen ganger er alle filmene og bøkene jeg leser om slike ting.. Kankje like greit, ettersom det sykeste av disse tingene faktisk har skjedd og kan like godt skje igjen. Haha, ikke bli skremt. Det er sant da..


kommentarer: 1
Sandra

05.07.2013 kl.18:35

den boka så bra ut :))

Legg igjen en kommentar

hits